Mitä nyt oikein voi ja ei voi tuoda myyntiin? 

Liikkeemme erottuu tavallisista kirpputoreista valikoimallaan. Joten tässä kerron hieman vinkkejä, jotta saat parhaimman myyntikokemuksen meillä. Kun sielä kotona siivoat ja ehkä konmaritat vaatekaappia. Mieti pitäisitkö tuotetta vielä itse, mutta syystä tai toisesta se ei tule enää käyttöön. Jos pitäisit, silloin sille kannattaa antaa mahdollisuus!  Tästä pääsemme seuraavaan kohtaan. Mieti koska olet viimeksi käyttänyt kyseistä tuotetta. Ehkä serkun häissä vuosituhannen vaihteessa tai kesälomareissulla 1998. Kuten usein mainitsen, useillekkaan tuotteille aika ei tee hyvää. Runsaan vaatetarjonnan myötä, kuluttajat ovat hyvin valveutuneita siitä mitä ostavat. Jos tässä vaiheessa epäröit tuotteen myyntiin tuontia, sen iän vuoksi. Kannattaa se jättää tuomatta. Seuraavaksi tarkista tuotteen kunto, onko siinä tahraa, nukkaa, onko se säilyttänyt alkuperäisen mallinsa ja muotonsa? Jos tuote on kaikinpuolin moitteettomassa kunnossa nosta se kirppiskassiin! Muistathan myös tarkistaa tuotteen tuoksun. Vaate joka tulee myyntiin ei saa haista miltään. Vieno pesuaineen tuoksu on suotavaa! Mutta, jos tuote haisee säilytykseltä, vintiltä, kostealta, tunkkaiselta tai likaiselta se ei päädy meillä myyntiin. 


ESIMERKKEJÄ:


" Olen säästänyt 9-vuotiaan tyttäreni siistejä vauva-ajan vaatteita, voisinko tuoda ne myyntiin ? 

- Vauva-ajan vaatteet pysyvät oikein siisteinä ja hyvinä, varsinkin jos ne ovat olleet vain yhdellä lapsella käytössä. Valitettavasti tässäkin tapauksessa poikkeuksia lukuunottamatta aika on ajanut ohitse ja vauvanvaatteet eivät ole enää sitä trendiä mitä tällähetkellä äidit ostavat " 


" Ostin joulun alennusmyynnistä kengät, ne ovat kuitenkin puolinumeroa liian pienet. Voinko tuoda ne myyntiin ? 

- Voit ja ehdottomasti kannattaa! Hinnassa kannattaa kuitenkin huomioida se , että ne tuskin menevät kaupaksi sillä hintaa millä ne kaupasta kotiutit " 


" Pidin juuri kirppispöytää, tuotteita jäi kuitenkin myymättä. Voinko tuoda ne myyntiin ja lahjoittaa myyntiajan päätteeksi ? 

- Jos olet juuri myynyt tuotteita paikallisella kirppiksellä, ei heti kannata tuoda samoja tuotteita myyntiin meille. Nyrkkisääntönä pidänkin, että kannattaa tuoda meille myyntiin tuotteet joita et välttämättä raaski viedä kirpputorille tai tuotteita ei ole niin paljoa, että kannattaisi vuokrata kirppispöytä. Tuotteita, ei myöskään kannata tuoda myyntiin tarkoituksena lahjoitus. Lahjoitamme myymättömät ja noutamattomat tuotteet 7 vrk jälkeen myyntiajan päättymisestä yhteistyökumppanillemme. " 


" Minulla on muutamia merkkilaukkuja, joita en enää käytä. Niitä ei ole kuitenkaan montaa, voinko tuoda ne myyntiin ? 

- Tottakai! Mieti hintaa, millä haluat laukuista luopua. Autamme hinnan arvioinnissa tarvittaessa. Tunnearvo ei kuitenkaan välity ostajalle, joten muista se hinnoittelussa " 


TIIVISTYS MYYNTIIN TULEVASTA TUOTTEESTA 

- Laadukas 

- Ehjä 

- Nykymuodinmukainen 

- Raikas

- Tahraton Myyntitiliperiaate 

Aloitusmaksu 10€ 

Myytäviä tuotteita max 25 kpl 

Mini Stylen myyntiprovisio 30% myydyistä tuotteista

Sinulle 70% myydyistä tuotteista 

Myyntiaika 1 kk 

Tavaroiden nouto ja tilitys 7 vrk kuluessa myynnin päättymisestä Pakkaa tuotteet valmiiksi siististi viikattuna. Jos haluat määrittää itse myytävien tuotteiden hinnat, tee meille siitä lista kassiin mukaan.

Tuo myytävät tuotteet meille aukioloaikoinamme. 

Tavaroiden tuonnin yhteydessä täytämme myyntitilisopimuksen, josta saat kopion sähköpostiisi myynnin alkamispäivänä. 

Me laitamme tuotteisiin hintalaput, höyrytämme ja takaamme tyylikkään esillelaiton.

Tavaroiden myyntiintuonnista myyntiin laittoon on tällähetkellä n.3 viikon jono. 

Myyntiajan päättyessä saat listan myydyistä tuotteista ja tilityksen tilillesi 7 vrk kuluessa siitä, kun olet noutanut tavarat. MERKKIRAJOITUKSIA EI OLE. MUTTA TUOTTEET, JOITA ASIAKKAAT ETSIVÄT MEILTÄ OVAT LAADUKKAITA MERKKITUOTTEITA KIRPPARI HINTAAN.